Hur man far fler matchningar gallande Tinder

Hur man far fler matchningar gallande Tinder
De basta kaffehatgarna pro den kompletta kaffemissbrukaren

Tinder inneha forandrat sattet vi dejtar gallande, nog pro stadse, nog inte. Den genomsnittliga anvandaren spenderar ovanfor en timme om dagen med att svepa, huvudsak at vanster men av och till hoger. Om du anvander dejtingappen och vill ringa fler matchningar pa Tinder ar det har inlagget pro dig.

Tinder ar kopiost ett sifferspel men det finns saker du kan gora for att oka dina chanser. De fungerar pro bade man och kvinnor tillika om det utan tvivel finns vissa skillnader i hur konen narmar sig dejting.

Fa fler matchningar gallande Tinder med battre bilder

Den forsta regeln for Tinder ar att bara lagga upp fantastiska bilder. Typen fran bild beror kungen ifall du ar kille eller tjej men det realitet att de plikt besta bra ar universellt.

Flickor bor mestadels posta ansiktsbilder av dem ensamma. Utfor det inte forut uppemot, gnall inte om ditt efternamn ar Kardashian och prov slingra selfies dar det ar mojligt. Hanar svarar pa genuina leenden, ogonkontakt med kameran och flirtiga ansikten.

Killar amna ocksa avstyra selfies, inte posera med dina broder, anordna sig till ansiktet, le och kla sig https://kissbrides.com/sv/blogg/het-svart-kvinna/ vackert. Omvant forut man tycker om kvinnor lite olost gata sa att inte atnjuta ogonkontakt med kameran ar en duglig teknik. Kika till att du ar prydlig och var ej harig pro att visa en bild pa dig med ett fin djur, bara lite det att kika akta ut!

Atnjuta fler matchningar gallande Tinder med en battre bio

En bra bio ar andra placering till bilden men inneha fortfarande en viktig roll att agera pro att fa fler matchningar. Dina bilder ar betet, bion ar kroken. Dina bilder kommer att snara uppmarksamhet och det ar nu upp till din bio att behalla den och ringa den ratta svepningen.

  1. Vaderstreck det fotografi och bra.
  2. Anvand humor men blott om det kommer naturligt. Undvik ifall du ej ar lustig.
  3. Varenda bra och optimism.
  4. Lagg till ett forvanad element om du kan.
  5. Lite ditt biokorrektur last efter det kon du gar for.
  6. Byt det jamnt.

Tinder-biografin ar ett av de ringa omradena dar rad inte ar genomforbara. Sjalv kan informera vad du amna foreta, men nu exakt hur du utfor det. Du tvungen skraddarsy din bio efter din personlighet, livsstil, tycker om och ogillar. Sjalv kan ej handla det pro dig.

Att forfatta en Tinder-biografi ar en investering. Likadan som att betala ett par timmar pa att montera nagra fantastiska bilder ar en investering som kommer att overlamna, sa ar att lagga tid kungen att anteckna bio. Skriv faktiskt flera och byt det varannan vecka.

Skriv inte en bio och lagg upp den pa rak arm. Skriv det. Sov kungen den, andra den och andra sedan lite till. Nar du ar tacksam, skaffa en medlem av likadan kon som du ska kolla upp det. Anvand nagon du litar kungen pro att ge honest feedback och varje ej mesig for att anpassa bion enligt deras namnd.

Lite fler matcher kungen Tinder med en battre oppningsrad

Tinder-oppningen ar ett annat omrade dar sjalv inte kan bidra praktiska rad. Sjalv kan informera baksida av underben du ej ska foreta och ca hur sa du ska bega men ej exakt baksida av underben du ska producera. Forlat for det.

Ett av de storsta klagomalen fran alla Tinder-anvandare ar lama oppningsrader. Att blott prata ”Hej” eller ”Hej” kommer helt spartanskt inte att stoppa det. Det finns mycket av webbplatser dar ute som anser att de inneha de basta oppningsraderna forut Tinder eller listar baksida av underben de tycker ar de basta oppnarna. Majoriteten av dem ar dynga och kommer inte att ge dig en match.

Du maste skraddarsy din oppnare efter personens biografi for att bevisa att du har last den samtidigt som du ar underhallande/intressant/rolig/mystisk/cool eller pahittig. Ju mer pafrestning och ju mer relevans du lagger gallande din oppningsrad, desto storre tillfalle inneha du att lite en match. Det ar kopiost goromal for en eller tva rader!

Undvik pickup linjer ifall du ej ar rolig. Undvik att vara cheesy, ange sex, kroppsdelar eller nagra sexhandlingar om du inte vet att de kommer att tas emot gott. Test att besta lustig men test minst besta kreativ och egen. De flesta rader har redan anvants pa Tinder och chansen ar stor att personen du vill anpassa med redan har sett eller hort dem. Var inte en i en folkmassa. Sta ut.

Category :

verklig postorder brudtjänst
example, category, and, terms

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *